...

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۸:۵۲
...

داکتران دیپارتمنت جراحی پلاستیک شفاخانه تدریسی میوند موفق به انجام یک عمل جراحی پیچیده روی کودک پنج‌ساله شدند. این کودک با مشکل ناتوانی کامل در حرکت دست چپ و وجود کتله اضافی در ناحیه کف دست به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از معاینات دقیق، داکتران تصمیم به برداشتن کتله و ترمیم رشته عصبی دست گرفتند.

به گفته داکتر فهیم فهام، عضو دیپارتمنت جراحی پلاستیک، در جریان عمل جراحی، کتله اضافی به‌طور کامل برداشته شد و رشته عصبی قطع‌شده با دقت بالا دوباره وصل گردید. وضعیت عمومی بیمار پس از عمل رضایت‌بخش گزارش شده و قرار است به زودی از شفاخانه مرخص شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۸:۵۵
Background image

نخستین جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل سال ۱۴۰۵ به رهبری شیخ الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس این پوهنتون، با اشتراک اعضای شورای رهبری برگزار گردید.

در آغاز این نشست، رئیس پوهنتون به فعالیت‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای سال ۱۴۰۴ اشاره نموده و از تلاش‌ها و زحمات صادقانه تمامی منسوبین و پرسونل پوهنتون و شفاخانه‌های مربوطه که مسئولیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست 

جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست مرکز جامع سرطانی شفاخانه تدریسی علی آباد  به رهبری معاون مالی و اداری پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا» با حضور مسؤلین شفاخانه تدریسی علی آباد. . .

BACK TO NEWS