...

IT_Director
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۴۴
111101

پوهنتون علوم طبی کابل در سال ۱۴۰۳ شاهد افزایش قابل‌ملاحظه‌ای در زمینهٔ تحقیقات علمی بوده است. براساس آمار معاونیت تحقیقات و مجله علمی، در سال ۱۴۰۲ مجموعاً ۱۴۸ تحقیق علمی در این نهاد تحصیلی انجام شده بود، در حالی‌که این رقم در سال ۱۴۰۳ به ۳۰۶ تحقیق رسیده است.

این آمار نشان دهنده افزایش بیشتر از ۱۰۰ درصدی در تعداد تحقیقات علمی نسبت به سال گذشته می باشد که بیانگر رشد چشم‌گیر فعالیت‌های علمی و تحقیقی در پوهنتون علوم طبی کابل است.

پوهنتون علوم طبی کابل در تلاش است تا با فراهم‌سازی زمینه‌های بیشتر برای تحقیق و توسعه، نقش مؤثرتری در بهبود نظام صحی کشور ایفا نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۹:۰
Background image

این سمینار با حضور شماری از هیئت رهبری پوهنتون، محصلان، استادان و کارمندان با هدف ارتقای آگاهی و شناخت بیشتر از پوهنحی طب برگزار شد.

در آغاز سمینار، الحاج شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، درباره ارزش علم و جایگاه علم طبابت در حفظ و بهبود زندگی انسان صحبت کرد. وی همچنان به نقش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۴۸
Background image

معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا»، در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت تحقیقی استادان، سومین دور سلسله ورکشاپ‌های تحقیقی خویش را برگزار کرد.

در این دور، پوهاند دوکتور عزیزالرحمن نیازی، معاون تحقیقات علمی پوهنتون علوم طبی کابل، موضوعات «مطالعات هم‌گروهی (Cohort Studies)» و «مطالعات مورد-شاهدی (Case-Control Studies)» را برای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۰:۲۸
Background image

دومین نشست کمیته مشترک تحصیلات عالی و سازمان صحی جهان به رهبری الحاج مفتی شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا»، با حضور De Lara Manuel نماینده سازمان صحی برگزار شد.

این نشست به‌منظور بحث و تبادل نظر در مورد چگونگی تهیه و خریداری وسایل طبی مورد نیاز بخش مرکز سرطان شفاخانه تدریسی علی آباد برگزار گردید. در جریان جلسه، اعضای کمیته پیرامون موارد شامل. . .

BACK TO NEWS