شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل بعد از حاکمیت دوباره امارت اسلامی از کلینیک به شفاخانه ارتقا کرد که بعد از ارتقای این شفاخانه بخش‌های جدیدی به هدف انکشاف، توسعه و عرضه خدمات بیش‌تر برای بیماران ایجاد شد.

IT_Director
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۲:۲۸
شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل بعد از حاکمیت دوباره امارت اسلامی از کلینیک به شفاخانه ارتقا کرد که بعد از ارتقای این شفاخانه بخش‌های جدیدی به هدف انکشاف، توسعه و عرضه خدمات بیش‌تر برای بیماران ایجاد شد.

این بخش‌ها شامل امپلنت یا غرس دندان، عملیات‌خانه جراحی وجه وفک، نرسنگ، انستیزی، مشوره‌دهی به والدین در دیپارتمنت پدیاتریک دنتستری، جراحی اطفال و بخش عاجل جراحی وجه وفک می باشد که همه روزه فعالیت داشته و برای بیماران خدمات صحی را عرضه می کند.

گفتنی است که با ایجاد این بخش‌‌ها دسترسی مردم به خدمات صحی در این شفاخانه، با کیفیت تر از پیش فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۹:۴۴
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵ شورای طبی و همچنان محصلانی که در امتحان رقابتی فرامین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۴
Background image

سمیناری با هدف آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر، از سوی مرکز ۴۵۰ بستر تداوی معتادین مواد مخدر مربوط ریاست برنامه ملی تداوی معتادین، برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید.

در آغاز این برنامه، فضل هادی صدیقی رئیس پوهنحی نرسنگ، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، در مورد چگونگی و اهمیت برگزاری این سمینار صحبت کرده و چنین برنامه ها را در بلند بردن سطح آگاهی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۲۹
Background image

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست عمومی شرکت‌های امارتی و مسئولین بخش فاضلاب، طی مراسم رسمی افتتاح ...

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست. . .

BACK TO NEWS