سیستم مرکزگرمی شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی فعال شد

IT_Director
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - ۱۲:۴۳
د ستوماتولوژي تدریسي روغتون د مرکزګرمۍ سیسټم فعال شو

سیستم مرکزگرمی شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل که از چند سال به این سو غیر فعال بود، دوباره به ارزش نزدیک به 300 هزار افغانی فعال و به بهره برداری سپرده شد.

شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی در این هوای سرد فصل زمستان که بخاطر تسخین اتاق های داکتران، مریضان و دفاتر اداری به مشکل رو به رو بود، با فعال شدن سیستم مرکزگرمی مشکلات شان رفع و سهولت‌های را در امور بخش های صحی و اداری این شفاخانه نیز به میان آورده است.

گفتنی است که هزینه فعال سازی مرکزگرمی این شفاخانه از بودجه پوهنتون علوم طبی کابل پرداخت شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۹:۴۴
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵ شورای طبی و همچنان محصلانی که در امتحان رقابتی فرامین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۴
Background image

سمیناری با هدف آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر، از سوی مرکز ۴۵۰ بستر تداوی معتادین مواد مخدر مربوط ریاست برنامه ملی تداوی معتادین، برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید.

در آغاز این برنامه، فضل هادی صدیقی رئیس پوهنحی نرسنگ، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، در مورد چگونگی و اهمیت برگزاری این سمینار صحبت کرده و چنین برنامه ها را در بلند بردن سطح آگاهی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۲۹
Background image

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست عمومی شرکت‌های امارتی و مسئولین بخش فاضلاب، طی مراسم رسمی افتتاح ...

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست. . .

BACK TO NEWS