جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل به رهبری شیخ‌الحدیث مفتی احسان ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، برگزار شد.

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۵۰
جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل به رهبری شیخ‌الحدیث مفتی احسان ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، برگزار شد.

جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل به رهبری شیخ‌الحدیث مفتی احسان ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، برگزار شد. در آغاز نشست، رئیس پوهنتون در سخنان مقدماتی خویش بر اهداف اساسی شورای رهبری، نقش و اهمیت اطاعت و هماهنگی در پیشبرد بهتر امور اداره صحبت های همه جانبه کرد.

در ادامه جلسه، اعضای شورا روی ۲۰ مورد شامل آجندای تعیین‌ شده بحث و تبادل نظر کردند و  پس از بررسی های همه‌ جانبه موضوعات، فیصله‌های لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۳۱
Background image

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور نخاع شوکی، سلامتی خود را دوباره به دست آورد.

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

ورکشاپ تخصصی علمی و عملی Radiofrequency Ablation (RFA) و Radiofrequency Rhizotomy  با حضور استادان، متخصصان و ترینی‌های رشته جراحی اعصاب و بخش‌های مرتبط، در شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل با موفقیت برگزار شد.

این ورکشاپ با هدف معرفی و آموزش روش‌های نوین و کم‌تهاجمی در درمان درد مزمن کمر (Chronic Back Pain) و نورالژی عصب سه‌قلو (Trigeminal Neuralgia) برگزار گردید و اشتراک‌کنندگان با مباحث. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

سه عمل جراحی بزرگ و پیچیده مغز و اعصاب در هفته گذشته، در دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» از سوی متخصصین جراحان این بخش، با موفقیت انجام شد.

این عمل‌های جراحی با استفاده از دستگاه پیشرفته CuSA، که از فناوری‌های مدرن و پیشرفته در جراحی مغز و اعصاب به شمار می‌رود، به گونه موفقانه و رایگان برای بیماران انجام گردید.

انجام این. . .

BACK TO NEWS