بورسیه مقطع ماستری Peace project در کشور جاپان

Scholarships

Location جاپان

به اطلاع  تمام استادان محترم پوهنتون علوم طبی کابل " ابو علی ابن سینا" رسانیده میشود اینکه:

کشور جاپان برای سال  1398-1399 از 25 سیت بورسیه تحصیلی دره ماستری در رشته انجینری،زراعت،وترنری ،مالداری تحت برنامه (PEACE PROJECT)  برای وزارت تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان که در برنامه مذکور از این وزارت کاندید مطالبه نموده است. نحت شرایط ذیل خبر داده است:

• کاندید باید تابعت افغانستان را داشته باشد:
  • کاندید باید دارای اسناد تحصیلی دوره لیسانس باشد:
  • سن کاندید باید 22 الی 39 سال باشد:
  • کاندید باید به زبان انگلیسی بلدیت کامل داشته باشد:
  • کاندید باید از صحت کامل برخوردار باشد:
  • کاندید باید عضو کادر علمی باشد:
  • از کاندیدان امتحان انگیسی اخذ مگردد:
  • کاندیدان برای علوم اجتماعیی از طبقه اناث باشد:

بنآ آنعده استادان که علاقمند اند، هرچی عاجل همراه با موافقه پوهنحی و دیپارتمنت مربوطه شان در صورتیکه در امور درسی شان اخلال و سکتگی رونما نگردد جهت اجراات بعدی به مدیریت ارتباطات خارجه مراجعه نمایند.

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۱۵:۰ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه تمدید ضرب الاجل برنامه India Science & Research Fellowship

به اطلاع تمام اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از تمدید ضرب الاجل دریافت پروپوزل . . .

دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ - ۱۴:۵۲ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه ماستری کشور چین

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه‌های تحصیلی کشور چین در مقطع ماستری یک‌ساله صحت عامه(MPH) در مرکز تحقیقات صحت عامه شینهوا(Tsinghua University) شهر . . .

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۴ - ۱۱:۳۴ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه تحصیلی کشور آذربایجان در مقاطع دوکتورا

به اطلاع تمام اعضای کادر علمی پوهنتون علوم  طبی کابل رسانیده میشود اینکه:

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون علوم طبی کابل دو تن کاندید واجد شرایط را برای . . .