اطلاعیه بورسیه تحصیلی کشور آذربایجان در مقاطع دوکتورا

scholarship

Due

Location پوهنتون علوم طبی کابل

به اطلاع تمام اعضای کادر علمی پوهنتون علوم  طبی کابل رسانیده میشود اینکه:

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون علوم طبی کابل دو تن کاندید واجد شرایط را برای بورسیه تحصیلی کشور آذربایجان در در رشته های  طب عمومی و تخصصی در مقاطع دوکتورا مطالبه نموده است، کاندید واجد شرایط می توانند برای معلومات بیشتر به سایت وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان و یا Azerbaijan International Development Agency (AIDA) مراجعه نمایند و آخرین مهلت ثبت نام 15 فبروری 2020 می باشد

بنآ از آن عده اشخاص کادری علمی واجد شرایط علاقمند متمی هستیم، با در نظر داشت موافقه دیپارتمنت و پوهنحی مربوطه شان در صورتیکه در آمور درسی شان اخلال و سکتگی رونما نگردد، هرچی عاجل الی تاریخ 10 جدی 1398 به مدیریت ارتباط خارجه این پوهنتون جهت اجراآت بعدی مراجعه نمایند.

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۱۵:۰ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه تمدید ضرب الاجل برنامه India Science & Research Fellowship

به اطلاع تمام اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از تمدید ضرب الاجل دریافت پروپوزل . . .

دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ - ۱۴:۵۲ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه ماستری کشور چین

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه‌های تحصیلی کشور چین در مقطع ماستری یک‌ساله صحت عامه(MPH) در مرکز تحقیقات صحت عامه شینهوا(Tsinghua University) شهر . . .

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۴ - ۱۱:۳۴ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه تحصیلی کشور آذربایجان در مقاطع دوکتورا

به اطلاع تمام اعضای کادر علمی پوهنتون علوم  طبی کابل رسانیده میشود اینکه:

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون علوم طبی کابل دو تن کاندید واجد شرایط را برای . . .