اطلاعیه بورسیه تحصیلی مقطع ماستری کشور برونی- دارالسلام

scholarship

Due

Location پوهنتون علوم طبی کابل

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه های تحصیلی کشور برونی-دارالسلام در مقطع ماستری برای سال 2020-2021 در یکی از نهادهای ذیل:

• University of Brunei Darussalam
  • Sultan Sharif all Islamic University
  • University of Technology Brunei
  • Politeknik Brunei

خبر داده است که فورم این سکالرشیپ ها در ویب سایت ذیل قابل دسترس است:

(http://mfa.gov.bn/pages/BDGS.aspx)

قابل ذکر است که کاندیدان باید Application Form را با سایر اسناد مورد نیاز الی تاریخ 14 فبروری 2020 به ایمیل آدرس applyBDGS2020@mfa.bn ارسال نمایند.

بنابر این، از آن‌عده اعضای محترم کادر علمی واجدشرایط و علاقمند این پوهنتون خواهشمندیم که با درنظرداشت موافقه دیپارتمنت و پوهنحی مربوطه شان در صورتیکه در امور درسی شان اخلال و سکتگی رونما نگردد، الی تاریخ 14 فبروری 2020 به مدیریت ارتباط خارجه این پوهنتون جهت اجراآت بعدی مراجعه نمایند.

یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۴:۱۹ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه برنامه ماستری (PEACE Project) کشور جاپان

به اطلاع تمام اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست محترم ارتباط خارجه و تنظیم بورس های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه های تحصیلی برای . . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳۱ - ۱۰:۱۸ پوهنتون علوم طبی کابل ابو علی ابن سینا

اطلاعیه بورسیه های ماستری و دوکتورا (GRIPS) کشور جاپان

به اطلاع تمام اعضای کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس های وزارت تحصیلات عالی، از اعطای بورسیه های تحصیلی برای دوره های . . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۰ - ۱۱:۵۳ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه برای دوره های دوکتورا (PhD)، مافوق دوکتورا ((Post PhD و دوره تحقیقاتی (Research)

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه های تحصیلی  برای دوره های . . .