جلسه مشترک هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۸ - ۸:۴۵
جلسه مشترک هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا

روز سه شنبه (6 میزان 1400) جلسه مشترک هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا و وزارت تحصیلات عالی با اشتراک محترم دوکتور محمد اقبال حماد رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا، محترم دوکتور سیلاب دلاور سرپرست ریاست نشرات، اطلاعات و روابط عامه وزارت تحصیلات عالی، محترم شیخ الحدیث شاه محمد، معاونان، رییسان پوهنحی‌ها، استادان و کارمندان در تالار بزرگ ابوعلی سینا بلخی برگزار گردید.

جلسه با تلاوت از کلام الله مجید آغاز گردید. سپس محترم دوکتور محمد اقبال حماد رییس پوهنتون ضمن خوش آمدگویی به اشتراک کنندگان پیروزی امارت اسلامی افغانستان و ختم اشغال را در کشور به همه تبریک گفته و از تمام استادان و منسوبین پوهنتون خواست تا در جهت پیشرفت تعلیم و پرورش کادرهای ورزیده و آباد ساختن وطن با هم تلاش نمایند و از عموم استادان و پرسونل صحی که در قبال صحت مردم زحمت می کشند و کار می کنند ابراز قدردانی نمود.

محترم دوکتور سیلاب دلاور سرپرست ریاست نشرات، اطلاعات و روابط عامه وزارت تحصیلات عالی پیرامون قرآن و ساینس و ابعاد مختلف معجزه‌های این کتاب مقدس صحبت‌های همه جانبه نموده و برای اشتراک کنندگان معلومات مفصل ارایه کرد.

در جلسه متذکره محترم شیخ الحدیث مولوی شاه محمد در رابطه به برنامه‌ها و اهداف امارت اسلامی افغانستان صحبت نمود و روی موضوعات عفو عمومی، صلح و امنیت و حاکم شدن دین مقدس اسلام نیز توضیحات لازم ارایه کرد و از امنیت، رفاه و آسایش و تحصیل در سراسر کشور اطمینان داد و همه استادان و کارمندان را تشویق به کار، تلاش و زحمت نمود.

همچنان محترم پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون، محترم پوهاند دوکتور احمد فرید برنایار رییس انکشاف تحصیلات طبی و محترم پوهندوی عبدالخالق مصباح استاد دیپارتمنت ثقافت اسلامی این پوهنتون به نوبه خویش به نمایندگی از استادان صحبت نموده و اطمینان دادند که از هیچ نوع تلاش در راستای پیشرفت و ترقی در کشور دریغ نمی ورزند و خواهان هرچه زودتر شروع شدن دروس محصلان در پوهنتون‌های دولتی شدند.

جلسه با دعائیه توسط محترم پوهنمل سیدآقا سائس استاد دیپارتمنت ثقافت اسلامی این پوهنتون خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۱۸
Background image

عمل پیچیده و تخصصی تعویض سه دیسک گردن

عمل پیچیده و تخصصی تعویض سه دیسک گردن (Cervical Disc Replacement) در بخش جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» با موفقیت انجام شد این عمل جراحی بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۳۱
Background image

انستیتوت امراض صدری و قلبی‌وعایی پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» در نتیجه ارائه خدمات صحی به بیماران، در سال ۱۴۰۴، مبلغ یک میلیون و ۹۹۲ هزار افغانی عواید جمع‌آوری کرده است.

بر اساس گزارش ارائه شده، این عواید از طریق عرضه خدمات تشخیصیه، تداوی و مراقبت‌های تخصصی برای بیماران مبتلا به امراض صدری و قلبی‌ وعایی به دست آمده است.

گفتنی است که رهبری این انستیتوت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۵:۳۱
Background image

بر اساس گزارش ارائه‌شده، شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل« ابوعلی ابن سینا » در سال ۱۴۰۴ موفق به 2261 علمیات جراحی چشم شدند.

طبق این گزارش، از میان این عملیات‌ها، ۸۰ مورد آن شامل عملیات‌های لایزری بوده که نقش مهمی در بهبود کیفیت تداوی و کاهش زمان در عملیات های بیماران داشته است.

شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون. . .

BACK TO NEWS