داکتران دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» ، عمل جراحی پیشرفته و حساس برداشت تومور نخاع رقبی (گردنی) (Cervical Spinal Cord Tumor Resection) را با موفقیت انجام دادند. 

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۹:۴۸
داکتران دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» ، عمل جراحی پیشرفته و حساس برداشت تومور نخاع رقبی (گردنی) (Cervical Spinal Cord Tumor Resection) را با موفقیت انجام دادند. 

دوکتور محفوظ صمیم عضو این دیپارتمنت  می‌گوید که  بیمار ۵۵ ساله از ولایت بامیان به ‌دلیل ضعف و کم‌حرکتی در اطراف علوی و سفلی – به‌ویژه در پاها – به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از معاینات مکمل، به‌ویژه MRI، تشخیص تومور نخاع گردنی تأیید شد و بیمار برای عمل جراحی کاندید شد. 

به گفته داکتر صمیم این عمل جراحی، یکی از موارد پیشرفته جراحی اعصاب به شمار می‌رود که نیاز به دقت بالا، مهارت تخنیکی و مداخلۀ فوق‌العاده ظریف دارد و اکنون در این شفاخانه با وجود امکانات محدود، به‌گونه مؤفقانه انجام ‌پذیر شده است.

گفتنی است که  وضعیت عمومی بیمار بعد از عملیات کاملاً قناعت‌بخش بوده و پس از سه روز مراقبت‌ در حالی‌که از هیچ‌گونه عارضه رنج نمی‌برد از شفاخانه مرخص گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۳۱
Background image

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور نخاع شوکی، سلامتی خود را دوباره به دست آورد.

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

ورکشاپ تخصصی علمی و عملی Radiofrequency Ablation (RFA) و Radiofrequency Rhizotomy  با حضور استادان، متخصصان و ترینی‌های رشته جراحی اعصاب و بخش‌های مرتبط، در شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل با موفقیت برگزار شد.

این ورکشاپ با هدف معرفی و آموزش روش‌های نوین و کم‌تهاجمی در درمان درد مزمن کمر (Chronic Back Pain) و نورالژی عصب سه‌قلو (Trigeminal Neuralgia) برگزار گردید و اشتراک‌کنندگان با مباحث. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

سه عمل جراحی بزرگ و پیچیده مغز و اعصاب در هفته گذشته، در دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» از سوی متخصصین جراحان این بخش، با موفقیت انجام شد.

این عمل‌های جراحی با استفاده از دستگاه پیشرفته CuSA، که از فناوری‌های مدرن و پیشرفته در جراحی مغز و اعصاب به شمار می‌رود، به گونه موفقانه و رایگان برای بیماران انجام گردید.

انجام این. . .

BACK TO NEWS