اطلاعیه بورسیه تحصیلی مقطع ماستری کشور برونی- دارالسلام

scholarship

Due

Location پوهنتون علوم طبی کابل

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه های تحصیلی کشور برونی-دارالسلام در مقطع ماستری برای سال 2020-2021 در یکی از نهادهای ذیل:

• University of Brunei Darussalam
  • Sultan Sharif all Islamic University
  • University of Technology Brunei
  • Politeknik Brunei

خبر داده است که فورم این سکالرشیپ ها در ویب سایت ذیل قابل دسترس است:

(http://mfa.gov.bn/pages/BDGS.aspx)

قابل ذکر است که کاندیدان باید Application Form را با سایر اسناد مورد نیاز الی تاریخ 14 فبروری 2020 به ایمیل آدرس applyBDGS2020@mfa.bn ارسال نمایند.

بنابر این، از آن‌عده اعضای محترم کادر علمی واجدشرایط و علاقمند این پوهنتون خواهشمندیم که با درنظرداشت موافقه دیپارتمنت و پوهنحی مربوطه شان در صورتیکه در امور درسی شان اخلال و سکتگی رونما نگردد، الی تاریخ 14 فبروری 2020 به مدیریت ارتباط خارجه این پوهنتون جهت اجراآت بعدی مراجعه نمایند.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۴۱ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه ماستری کشور تایلند

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا رسانیده می شود که ریاست روابط بین المللی و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه تحصیلی در مقطع ماستری د . . .

دوشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ - ۱۴:۲۹ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه تحصیلی دوکتورا در پوهنتون ملی سیول- کوریایی جنوبی

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست روابط بین المللی و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه تحصیلی در مقطع PhD در . . .

شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ - ۱۴:۷ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه تحصیلی مقطع ماستری و دوکتورا پوهنتون جنوب آسیا

به اطلاع اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا رسانیده می شود که ریاست روابط بین المللی و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه تحصیلی در مقاطع ماستری و . . .