رییس جدید پوهنحی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا معرفی شد

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۹:۳۸
رییس جدید پوهنحی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا معرفی شد

امروز سه شنبه (31 حمل 1400) محترمه پوهنیار دوکتور تمنا برکتی به اساس پیشنهاد وزارت محترم تحصیلات عالی و حکم(248)مورخ25/1/1400 مقام محترم عالی ریاست جمهوری اسلامی افغانستان توسط محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا با حضورداشت هیأت محترم رهبری این نهاد به حیث رییس پوهنحی ستوماتولوژی رسماً به کارمندان و استادان معرفی شد.

رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا از خلق نیکو و تلاش‌های خستگی ناپذیر محترمه پوهنوال دوکتور راضیه ربیع زاده رییس اسبق پوهنحی ستوماتولوژی در طول دوره کاری شان به نیکی یاد نموده و از کارکردها و فعالیت‌های شان ابراز امتنان کرد.

همچنان پوهاند مومند ضمن ابراز تبریکی به رییس پوهنحی ستوماتولوژی از درگاه ایزد منان توفقیات مزید را برای وی استدعا نموده و از پرسونل این پوهنحی خواست تا در جهت بهبود امور تدریسی پوهنحی ستوماتولوژی همکاری همه جانبه نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

بنابر معلومات ارائه‌شده، شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا » در سال ۱۴۰۴ با ارائه خدمات تخصصی صحی به بیماران، موفق به جمع‌آوری ۵ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۹۴۸ افغانی عواید گردیده است.

این عواید در نتیجه تلاش‌های دوامدار داکتران، کارمندان صحی و اداری، بهبود کیفیت خدمات، افزایش مراجعه بیماران و استفاده مؤثر از امکانات موجود به دست آمده است. همچنان این شفاخانه با فراهم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۳۸
Background image

سمینار آموزشی تحت عنوان «مدیریت زمان در امتحان شورای طبی افغانستان (EXIT EXAM)» از سوی پوهنتون علوم طبی کابل برای محصلان به هدف ارتقای مهارت‌های مدیریت زمان و آمادگی بهتر برای موفقیت در این امتحان برگزار شد.

در این سمینار، داکتر نجیب‌الله رامش که در امتحان شورای طبی افغانستان در سال ۱۴۰۴ مقام اول را کسب نموده است، به‌عنوان ارائه‌ دهنده، تجارب، راهکارها و تخنیک‌های مؤثر در مدیریت زمان هنگام. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

BACK TO NEWS