آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون علوم طبی کابل سمیناری را تحت عنوان «د انساني خلقت مقصد او د انساني ژوند اهمیت» برای محصلان پوهنځی صحت عامه برگزار کرد.

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۸:۴۴
آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون علوم طبی کابل سمیناری را تحت عنوان «د انساني خلقت مقصد او د انساني ژوند اهمیت» برای محصلان پوهنځی صحت عامه برگزار کرد.

این سیمینار به هدف تقویت ارزش‌های اخلاقی و دینی در میان محصلان و آگاهی آنان از فلسفهٔ آفرینش انسان و مسئولیت‌های فردی و اجتماعی برگزار شد.

در این برنامه که شماری از محصلان اشتراک کرده بودند، پوهنیار عبدالحلیم حکمت پیرامون هدف آفرینش انسان و ارزش و اهمیت زندگی انسانی از دیدگاه اسلامی صحبت نموده و معلومات مفیدی را با اشتراک‌کنندگان شریک ساخت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۸:۵۵
Background image

نخستین جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل سال ۱۴۰۵ به رهبری شیخ الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس این پوهنتون، با اشتراک اعضای شورای رهبری برگزار گردید.

در آغاز این نشست، رئیس پوهنتون به فعالیت‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای سال ۱۴۰۴ اشاره نموده و از تلاش‌ها و زحمات صادقانه تمامی منسوبین و پرسونل پوهنتون و شفاخانه‌های مربوطه که مسئولیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست 

جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست مرکز جامع سرطانی شفاخانه تدریسی علی آباد  به رهبری معاون مالی و اداری پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا» با حضور مسؤلین شفاخانه تدریسی علی آباد. . .

BACK TO NEWS