...

IT_Director
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۱ - ۹:۲۴
joournal

پوهنتون علوم طبی کابل برای نخستین بار در بخش علوم طبی به سطح افغانستان، برای استادان و محققان، تحت عنوان ژورنال بین المللی طبی، ژورنال جهانی را ایجاد کرده که تقریباً 90 درصد کار آن پیش رفته است و در آینده های نزدیک متباقی کارهای آن تکمیل خواهد شد.

با ایجاد این ژورنال استادان و محققان بخش طب می توانند به عوض ژورنال های کشورهای خارجی مقالات و تحقیقات خویش را به سطح جهانی در این ژورنال به نشر برسانند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۲۹
Background image

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست عمومی شرکت‌های امارتی و مسئولین بخش فاضلاب، طی مراسم رسمی افتتاح ...

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۰
Background image

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از کارمندان که نمرات بلند را کسب کرده بودند، مورد تقدیر و

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۳:۵۸
Background image

بیمار ۳۰ ساله باشنده ولایت میدان وردک، به دلیل داشتن یک سیست بزرگ در ناحیه فک سفلی سمت راست که در شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل بستر گردیده بود؛ پس از معاینات، برای این مریض عمل جراحی Segmental Resection of Mandible  موفقانه اجرا شد.

به گفته داکتر سید هدایت الله سادات متخصص جراحی وجه، مریض مبتلا به Odontogenic Keratocyst (OKC)  بود که در صورت بزرگ بودن ضایعه، تهاجمی بودن و احتمال بلند عود، عملیات Segmental Resection. . .

BACK TO NEWS