پیام تسلیت و همدردی رییس و هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا به مناسبت وفات پوهاند دوکتور محمد بشیر حلیمی استاد متقاعد دیپارتمنت جلدی این پوهنتون

IT_Director
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۱۲:۲
پیام تسلیت و همدردی رییس و هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا به مناسبت وفات پوهاند دوکتور محمد بشیر حلیمی استاد متقاعد دیپارتمنت جلدی این پوهنتون

با تأثر و تأسف فراوان اطلاع حاصل نمودیم که پوهاند دوکتور محمد بشیر حلیمی استاد متقاعد دیپارتمنت جلدی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا، این جهان فانی را وداع گفته و به ابدیت پیوسته است.

انالله و اناالیه راجعون!

بدین‌وسیله، رییس و هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا وفات موصوف را یک ضایعه بزرگ برای خانواده تحصیلات عالی دانسته، مراتب تسلیت و همدردی خویش را به فامیل و اقارب مرحوم ابراز نموده، از بارگاه ایزد منان برای آن مرحوم بهشت برین و برای بازماندگانش صبر جمیل استدعا می‌نمایند.

با احترام

رییس و هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا

پوهاند دوکتور محمد بشیر حلیمی در سال 1324 هجری خورشیدی در ریکاخانه کابل چشم به جهان گشود. وی دوره ابتداییه را در مکتب عنصری بلخی در سال 1338 و دوره لیسه را در لیسه عالی حبیبیه در سال 1344 به اتمام رساند. بعد از آن شامل پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا شد و در سال 1352 فارغ گردید. بعد از فراغت از پوهنتون، در سال 1353 شامل کادر علمی دیپارتمنت جلدی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا گردید.

استاد حلیمی جهت ارتقای دانش تخصصی خویش با استفاده از بورس های کوتاه مدت و بلندمدت به کشورهای مختلف جهان سفر نموده است. از وی ده ها آثار علمی تحقیقی به جا مانده است.

دوکتور حلیمی مدت زیادی از عمر گران‌بهای خود را در راه خدمت‌گذاری به مردم و تربیه دوکتوران جوان کشور ما سپری نموده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۴۴
Background image

...

پوهنتون علوم طبی کابل در سال ۱۴۰۳ شاهد افزایش قابل‌ملاحظه‌ای در زمینهٔ تحقیقات علمی بوده است. براساس آمار معاونیت تحقیقات و مجله علمی، در سال ۱۴۰۲ مجموعاً ۱۴۸ تحقیق علمی در این نهاد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۳۶
Background image

...

کار بازسازی حوض پوهنتون علوم طبی کابل که چندی قبل آغاز شده بود تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. هم‌زمان با آن، یک باب مهمان‌خانه جدید نیز در پوهنتون اعمار و توسط شیخ الحدیث مولوی صاحب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۱۶
Background image

جلسه فوق‌العاده شورای علمی پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شیخ الحدیث مولوی صاحب نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی برگزار شد. در این نشست، بحث‌های همه‌جانبه پیرامون راه‌حل مشکلات، ارایه نظریات سازنده و پیشنهادات جهت توسعه و انکشاف پوهنتون صورت گرفت.

در آغاز این جلسه، شیخ الحدیث مفتی احسان الله ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل ضمن خوش‌آمدید به وزیر تحصیلات عالی از حضور و توجه ایشان به مسائل علمی و اکادمیک این نهاد قدردانی نمود.. . .

BACK TO NEWS