پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» و قومندانی اکادمی علوم طبی قومندانیت صحیه ستر درستیز در یک نشست مشترک در رابطه به همکاری های دوجانبه و روابط بیشتر بحث و گفت‌وگو کردند

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۰:۳۷
پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» و قومندانی اکادمی علوم طبی قومندانیت صحیه ستر درستیز در یک نشست مشترک در رابطه به همکاری های دوجانبه و روابط بیشتر بحث و گفت‌وگو کردند

این نشست که در شفاخانه 400 بستر (شهید سردار محمد داود خان ) برگزار شده بود، استاد عطاءالله فیضی معاون امور محصلان و مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی و اداری که در راس هیئت پوهنتون علوم طبی کابل قرار داشت پیرامون همکاری‌های مشترک در بخش تدریس محصلان طب نظامی و حل مشکلات ستاژیران در حالی‌که رئیس پوهنځی طب و آمرین این پوهنتون نیز حضور داشتند با معاون تدریسی رشته طب نظامی آن قومندانی دیدار و صحبت کردند.

در نشست متذکره معاون تدریسی پوهنځی طب نظامی آن قومندانی گفت که طب نظامی در سال 1347 ایجاد گردید تا کنون بیشتر از 13 صد تن داکتر را در رشته طب فارغ داده اند و از همکاری های همه جانبه پوهنتون علوم طبی کابل در بخش آموزش و تدریس آنها، ابراز امتنان نمود.

در ادامه معاون امور محصلان پوهنتون روی همکاری های دوجانبه و مشکلات موجود صحبت کرده و خواهان همکاری های بیشتر در قسمت ظرفیت سازی شفاخانه ها و کار عملی ستاژیران این پوهنتون شد.

در اخیر نشست هر دو جانب بر روابط نیک و همکاری های مشترک تاکید بیشتر نمودند و اطمینان دادند تا بخاطر راه حل های مناسبت جهت آموزش محصلان و جذب ستاژیران سعی و تلاش خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۰:۱
Background image

...

در ماه اسد سال روان، شفاخانه کادری چشم پوهنتون علوم طبی کابل توانست خدمات ارزنده صحی را به صدها مراجعه‌کننده ارائه نماید. در این مدت برای ۴۱۳۷ تن خدمات سراپا (OPD)عرضه شده، برای ۲۱۶ تن. . .

BACK TO NEWS