ورکشاپ پروپوزل نویسی در شفاخانه تدریسی علی آباد برگزار شد

IT_Director
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۸ - ۹:۸
ورکشاپ پروپوزل نویسی در شفاخانه تدریسی علی آباد برگزار شد

به هدف بلند بردن ظرفیت و آشنایی داکتران، متخصصین و ستاژران شفاخانه تدریسی علی آباد با روش های جدید تحقیق در رابطه به تهیه پروپوزل تحقیقی درست، ورکشاپ پروپوزل نویسی از سوی معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل در آن شفاخانه برگزار شد.

پوهنوال دوکتور احمد ولی عطایی سرپرست معاونیت تحقیقات و مجله علمی می گوید که برگزاری ورکشاپ ها به هدف آن است تا کارمندان صحی شفاخانه ها بتوانند با استفاده از این برنامه ها سطح ظرفیت علمی خویش را بلند برده و در آینده پروپوزل های تحقیقی را با معیارهای جهانی ارایه کنند.
داکتر عطایی افزود که این معاونیت در نظر دارد تا همچو برنامه های پروپوزل نویسی را در تمام شفاخانه های پوهنتون علوم طبی کابل دایر نماید.

داکتر مشتاق احمد سرطبیب شفاخانه تدریسی علی آباد ضمن ابراز قدردانی از برگزاری ورکشاپ، این نوع برنامه ها را برای ارتقای ظرفیت علمی پرسونل صحی شفاخانه مهم دانست.

از سوی هم اشتراک کنندگان که در این ورکشاپ شرکت کرده بودند با ابراز خرسندی می گویند، آنعده داکتران ترینی و ستاژران که با پروپوزل نویسی آشنایی ندارند و یا مشکلات دارند، همچو ورکشاپ ها می تواند برای شان مفید باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۱۰
Background image

به همین مناسبت مراسمی که با حضور شماری از مقامات وزارت تحصیلات عالی، هیئت رهبری، اعضای کادر علمی و کارمندان برگزار شد، شیخ الحدیث مفتی احسان الله ابوالفیضان رسماً به‌عنوان رئیس جدید پوهنتون علوم طبی کابل معرفی شد.

در این مراسم مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در سخنان خود بر اهمیت توسعه علمی و بهبود کیفیت آموزش در این پوهنتون تاکید کرده و افزود که وظیفه یک امتیاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۹:۱
Background image

شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل در سال ۱۴۰۳ شاهد افزایش قابل توجه در تعداد عملیات‌های جراحی و تداوی مریضان سراپا بوده است.

بر اساس ارقام ارائه شده، این شفاخانه در یک سال گذشته بیش از ۳ هزار عملیات جراحی خورد و بزرگ را موفقانه انجام داده و برای نزدیک به ۳۰۰ هزار مریض سراپا خدمات صحی ارائه کرده است.

گفتنی. . .

BACK TO NEWS