محفل فراغت 230 تن محصلان پوهنتون علوم طبی کابل با حضور مقامات عالی رتبه ا.ا.ا برگزار و سند فراغت به دست آوردند

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۸:۴۵
محفل فراغت 230 تن محصلان پوهنتون علوم طبی کابل با حضور مقامات عالی رتبه ا.ا.ا برگزار و سند فراغت به دست آوردند

۲۳۰ تن محصلان پوهنتون علوم طبی کابل بعد از یک دوره آموزش های مسلکی از چهار پوهنځی و دیپارتمنت انجنیری طبی فارغ و طی مراسمی با شکوه که شماری از مقامات بلند پایه ا.ا.ا افغانستان اشتراک کرده بودند سند فراغت شان را به دست آوردند.

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست الوزرا که در این مراسم شرکت کرده بود فراغت محصلان را برای آنها تبریک گفت و فراغت داکتران را برای جامعه و سکتور صحت با اهمیت دانست.
معاون سیاسی در رابطه به پروژه ها و دستاوردهای سه سال به خصوص سکتور صحت اشاره کرده و گفت این نظام بخاطر خودکفایی سکتور صحت توجه جدی دارد و در تلاش است تا خدمات صحی با کیفیت را در داخل کشور برای مردم مهیا کنند و زمینه برنامه های تخصص را در خارج از کشور نیز فراهم سازد. وی همچنان از سازمان صحی جهان و سرمایه گذاران خواست تا همکاری های شان را در بخش صحت بیشتر سازد.

در این مراسم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی در رابطه به اهمیت و ارزش علم طب صحبت کرده و گفت داکتران بعد از فراغت مسوولیت بزرگی در بخش سکتور صحت در مقابل جامعه دارند. وی همچنان از همه مسوولین و داکتران خواست تا بخاطر اعتماد سازی مردم بالای بخش صحت سعی و تلاش نمایند.
مولوی ندیم برای فارغان اطمینان داد که بعداز کسب سند فراغت زمینه های کار را برای شان با همکاری وزارت صحت عامه فراهم خواهند ساخت.

از سوی هم دوکتور مفتی اسدالله نجات سرپرست پوهنتون علوم طبی کابل در باره ایجاد برنامه تخصص و ماستری در این نهاد صحبت کرده و از فارغان و داکتران خواست به ادامه تحصیل شان تا سطح تخصص و ماستری ادامه دهند.

استاد عطاءالله فیضی معاون امور محصلان ضمن مبارکی برای فارغان گفت که هیئت پوهنتون و این نهاد علمی افتخار دارد که در سال روان داکتران و فارغان را از پوهنځی های مختلف در عرصه طبابت تقدیم جامعه نموده است.

در اخیر محفل مقامات امارت اسلامی افغانستان ضمن توزیع سند فراغت را برای فارغان از وسایل و ماشین آلات طبی که از سوی محصلان دیپارتمنت انجنیری طبی اختراع و ساخته شده بود دیدن کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۶
Background image

رقابت‌های حسن قرائت و حفظ قرآن کریم از سوی وزارت تحصیلات عالی میان محصلان پوهنتون‌های کشور برگزار می‌گردد که از هر پوهنتون دو تن در آن اشتراک می‌کنند.

معاونیت امور محصلان پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» به هدف تشویق محصلان در حسن قرائت، قواعد تجوید و حفظ قرآن کریم از میان شمار زیادی از محصلان پوهنځی‌های مختلف این پوهنتون،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۶
Background image

کمیته مالی و اداری معاونیت امور مالی و اداری به رهبری مولوی عبدالرحمن مرحوم، معاون مالی و اداری این پوهنتون برگزار شد.

در آغاز این نشست، معاون مالی و اداری طی سخنرانی مقدماتی خویش بر تأمین شفافیت، تقویت نظم اداری و بهبود هرچه بهتر امور اداره صجبت کرده و انجام مسئولیت‌ها را به‌گونهٔ مؤثر و به وجه احسن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۵:۱۳
Background image

تفاهم‌نامه همکاری تحصیلی و آموزشی میان پوهنتون علوم طبی کابل و مرکز آموزشی کابل سنتر با هدف ارتقای ظرفیت‌ های علمی و مهارتی محصلان به امضا رسید.

بر بنیاد این تفاهم‌نامه، دو طرف بر راه اندازی و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و درازمدت در بخش‌های زبان انگلیسی و کمپیوتر تأکید کرده‌اند. همچنان برگزاری سمینارهای علمی و آموزشی، و. . .

BACK TO NEWS