سیمینار یک روزه آموزشی تحت عنوان انواع تحقیق در شفاخانه تدریسی میوند برگزار شد.

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۶ - ۱۱:۵۸
سیمینار یک روزه آموزشی تحت عنوان انواع تحقیق در شفاخانه تدریسی میوند برگزار شد.

 دوشنبه تاریخ 15 اسد سال روان سیمینار آموزشی یک روزه تحت عنوان انوع تحقیق از طرف معاونیت تحقیقات و مجله علمی در ادامه برنامه های آموزشی این معاونیت به هدف ارتقاع ظرفیت و آشنایی داکتران، متخصصین و ترینی ها شفاخانه تدریسی میوند با انواع مختلف تحقیقات علمی و معیاری برگزار شد.

اشتراک کننده گان این برنامه با ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه می گویند که روند برگزاری این برنامه ها باید ادامه داشته باشد زیرا  برگزاری همچو برنامه ها باعث رشد توانایی های علمی آنها شده و میتواند در راه رسیدن  به مقاصد علمی شان نقش ارزنده ای ایفا نماید.
  
گفتنی است که قبل از این  نیز معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون علوم طبی کابل  برنامه آموزشی پروپوزل نویسی را در شفاخانه های تدریسی مربوط این پوهنتون برگزار کرده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۲:۱۲
Background image

تیمی از متخصصان و جراحان انستیتوت امراض صدری و قلبی وعایی موفق شدند یک عمل پیچیده تعویض دسام میترال را با موفقیت انجام دهند، این جراحی به روی بیماری که از ناراسایی بیماری قلبی رنج می‌برد صورت گرفت.

به گفته پوهنیار دوکتور احمد فواد وردک داکتر جراح، بیمار از مدتی طولانی مصاب به تضیق یا بندش روماتیزمل وال میترال قلب بود و از تکان قلب، تنفس تنگی و خستگی در فعالیت‌های فزیکی شکایت داشت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۰:۲۶
Background image

این جلسه به رهبری مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی واداری و با حضور آمرین مربوطه به منظور بررسی پلان عملیاتی و گزارش تطبیقی آمریت های مربوط به معاونیت مالی و اداری برگزار شد.

در جریان جلسه مشکلات موجود در روند تطبیق معیارهای تضمین کیفیت مورد بحث قرار گرفت و بر اهمیت بهبود امور تضمین کیفیت طبق استندردهای تعیین شده تاکید شد و همچنان آمرین بخش های مختلف گزارش. . .

BACK TO NEWS