دیدار رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا با معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی

IT_Director
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۵ - ۱۰:۴۰

روز دوشنبه (14 میزان1399) محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا درحالی‌که محترم پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون نیز حضور داشت، با محترم دوکتور عباس گنجی معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی، محترم دوکتور غلام رضا حسن زاده معاون علوم پزشکی دانشگاه تهران، دوکتور علی صادقی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان و هیات همراه شان در دفتر کاری شان دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین بر ظرفیت‌سازی در بخش تحقیقات، کتابخانه پوهنحی نرسنگ، بیومدیکل انجنیرنگ، مهارت های کلینیکی تقویت نشریه افغان طبی مجله و فراهم نمودن زمینه سیمینارها و ورکشاپ های کوتاه مدت صحبت نموده، اعلام آمادگی کردند.

محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون از هیات دانشگاه آزاد اسلامی خواهان همکاری در قسمت عملی‌شدن تفاهم‌نامه‌هایی که قبلاً با دانشگاه های ایران صورت گرفته بود، تاکید نموده که هیات متذکره ضمن حمایت از برنامه های پوهنتون اطمینان داد که در عملی شدن تفاهم‌نامه ها تلاش خواهد کرد.

در اخیر، از جانب هیات دانشگاه آزاد اسلامی به رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا لوگو پوهنتون آزاد اسلامی اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۹:۲۸
Background image

از پروفیسوران کشور سویس و رهبری انستیتوت امراض صدری و قلبی و عایی طی مراسمی قدردانی شد

از دو تن پروفیسور کشور سویس داکتر انریکیو ستایگر متخصص جراحی پلاستیک و داکتر پال رابرت فوگت متخصص جراحی قلبکه بنابر تفاهم وزارت تحصیلات عالی به هدف همکاری در عملیات‌ها، شریک ساختن تجارب. . .

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۹:۲۸

عمل جراحی کودک هفت ماهه مبتلا به « لب چاک » در شفاخانه تدریسی میوند

تیم از متخصصان کشور سویس که بر اساس تفاهم وزارت تحصیلات عالی به افغانستان سفر نموده اند یکی از این متخصصین داکتر انریکیو ستایگر پروفیسور جراحی پلاستیک عمل جراحی یک کودک هفت ماهه را که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۹:۲
Background image

بخش مراقبت های جدی(ICU)در دیپارتمنت گوش و گلو شفاخانه تدریسی میوند آماده بهره برداری گردید

به اساس پلان های انکشافی و گسترش میزان دسترسی به خدمات با کیفیت صحی در شفاخانه تدریسی میوند، کار ایجاد واحد مراقبت های جدی از مریضان وخیم در سرویس گوش و گلو تکمیل و به بهره برداری رسید.. . .

BACK TO NEWS