دیدار رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا با معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱۵ - ۱۰:۴۰

روز دوشنبه (14 میزان1399) محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا درحالی‌که محترم پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون نیز حضور داشت، با محترم دوکتور عباس گنجی معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی، محترم دوکتور غلام رضا حسن زاده معاون علوم پزشکی دانشگاه تهران، دوکتور علی صادقی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان و هیات همراه شان در دفتر کاری شان دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین بر ظرفیت‌سازی در بخش تحقیقات، کتابخانه پوهنحی نرسنگ، بیومدیکل انجنیرنگ، مهارت های کلینیکی تقویت نشریه افغان طبی مجله و فراهم نمودن زمینه سیمینارها و ورکشاپ های کوتاه مدت صحبت نموده، اعلام آمادگی کردند.

محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون از هیات دانشگاه آزاد اسلامی خواهان همکاری در قسمت عملی‌شدن تفاهم‌نامه‌هایی که قبلاً با دانشگاه های ایران صورت گرفته بود، تاکید نموده که هیات متذکره ضمن حمایت از برنامه های پوهنتون اطمینان داد که در عملی شدن تفاهم‌نامه ها تلاش خواهد کرد.

در اخیر، از جانب هیات دانشگاه آزاد اسلامی به رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا لوگو پوهنتون آزاد اسلامی اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۵ - ۱۳:۳۳

مراسم خوش آمدیدگویی محصلان جدیدالشمول سال 1399

مراسم خوش آمدیدگویی محصلان جدیدالشمول سال 1399 روزشنبه مورخ(3 عقرب 1399) با اشتراک محترم پوهاند دوکتور وحیدالله مومند رییس پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا، محترم پوهاند دوکتور. . .

شنبه ۱۳۹۹/۸/۳ - ۱۱:۳۱

تحسین از پوهنحی ها، دیپارتمنت ها و آمریت های پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا، به اساس ارزیابی سمستروار و سالانه تضمین کیفیت

28 میزان 1399

آمریت تضمین کیفیت و اعتباردهی پوهنتون، به اساس پلان کاری ریاست تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی و پلان کاری خویش، همه ساله به طور منظم، ارزیابی هایی را درسطح. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۹ - ۱۴:۵۸

پیام تسلیت و همدردی رییس و هیأت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا به مناسبت وفات گل آغاز دریور مدیریت ترانسپورت این پوهنتون

با تأثر و تأسف فراوان اطلاع یافتیم که امروز سه شنبه(29 میزان 1399) گل آغا دریور مدیریت ترانسپورت پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا، این جهان فانی را وداع گفته و به ابدیت پیوسته است.. . .

BACK TO NEWS