در یک همکاری مشترک میان دیپارتمنت جراحی بطنی و امراض انکولوژی بطنی و دیپارتمنت یورولوژی شفا خانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» عمل جراحی پیشرفته و تخصصی Augmented Cystoplasty برای نخستین بار در سطح کشور بالای بیمار ۲۵ ساله...

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۵۱
د کابل طبي علومو پوهنتون «ابو علي ابن سینا» د بطني جراحي او آنکولوژیکو ناروغیو او یورولوژي ډيپارټمنټونو په ګډې همکارۍ سره د هېواد په کچه لومړی ځل د یو ۲۵ کلن ناروغ د Augmented Cystoplasty پرمختللی او تخصصي جراحي عملیات ترسره شو.    

در یک همکاری مشترک میان دیپارتمنت جراحی بطنی و امراض انکولوژی بطنی و دیپارتمنت یورولوژی شفا خانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن‌سینا» عمل جراحی پیشرفته و تخصصی Augmented Cystoplasty برای نخستین بار در سطح کشور بالای بیمار ۲۵ ساله انجام شد.

پوهنیار داکتر احمد عمر امیری عضو دیپارتمنت جراحی بطنی و امراض انکولوژی بطنی می گوید که  بیمار به دلیل بی‌اختیاری ادرار، احساس فوری دفع ادرار و تکرر ادرار به شفاخانه مراجعه کرده بود. بر اساس سوابق طبی، بیمار سه بار عمل جراحی را که شامل دو بار عمل جراحی سزارین و یک بار مداخله جراحی بالای مثانه بود، سپری کرده که به دنبال آن تخریب مثانه (چسبندگی) و کاهش ظرفیت آن را دربر داشت. 

به گفته پوهنیار امیری،  بعد از بررسی‌ و معاینات دقیق کلینیکی کوچک بودن مثانه بیمار تثبیت شد و با توجه به عدم پاسخ‌دهی مناسب به تداوی‌های محافظوی تصمیم بر انجام عمل جراحی گرفته و پروسیجر  Ileal pouch augmented cystoplasty  انجام شد.

گفتنی است که  وضعیت عمومی بیمار پس از عمل جراحی قناعت‌بخش بوده و بعد از هفت  روز بستر، با وضعیت صحی مناسب از شفاخانه رخصت شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۳۱
Background image

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور نخاع شوکی، سلامتی خود را دوباره به دست آورد.

با تلاش‌های متخصصان دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا»، یک بیمار ۶۰ ساله باشنده ولسوالی چهارآسیاب کابل، پس از انجام موفقانه جراحی تومور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

ورکشاپ تخصصی علمی و عملی Radiofrequency Ablation (RFA) و Radiofrequency Rhizotomy  با حضور استادان، متخصصان و ترینی‌های رشته جراحی اعصاب و بخش‌های مرتبط، در شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل با موفقیت برگزار شد.

این ورکشاپ با هدف معرفی و آموزش روش‌های نوین و کم‌تهاجمی در درمان درد مزمن کمر (Chronic Back Pain) و نورالژی عصب سه‌قلو (Trigeminal Neuralgia) برگزار گردید و اشتراک‌کنندگان با مباحث. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

سه عمل جراحی بزرگ و پیچیده مغز و اعصاب در هفته گذشته، در دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» از سوی متخصصین جراحان این بخش، با موفقیت انجام شد.

این عمل‌های جراحی با استفاده از دستگاه پیشرفته CuSA، که از فناوری‌های مدرن و پیشرفته در جراحی مغز و اعصاب به شمار می‌رود، به گونه موفقانه و رایگان برای بیماران انجام گردید.

انجام این. . .

BACK TO NEWS