جلسه آگاهی دهی برای کارمندان شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی برگزار شد

IT_Director
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۸:۴۶
جلسه آگاهی دهی برای کارمندان شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی برگزار شد

پوهنتون علوم طبی کابل به سلسله جلسات آگاهی دهی در شفاخانه ها، این بار نشستی را جهت بلند بردن سطح آگاهی کارمندان در رابطه به مبارزه علیه فساد اداری، برخورد نیک با بیماران و نظافت محیط شفاخانه در شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی برگزار کرد.

در این نشست مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی و اداری پوهنتون برگزاری همچو جلسات را در شفاخانه ها بخاطر بلند رفتن سطح ظرفیت کاری کارمندان در جهت برخورد و سلوک نیک با مراجعین، پاکی و صفایی شفاخانه و اخلاق نیکو و شایسته با بیماران مهم دانست. وی افزود که اتحاد و اتفاق در یک اداره باعث پیشرفت و بهبود در امور آن اداره می شود. معاون مالی و اداری از عموم مسوولین و کارمندان خواست تا مسوولیت های خویش را در قبال وظایف شان با صداقت کامل انجام دهند و در بهبود امور شفاخانه تلاش نمایند.

مولوی حبیب الله حماد آمر دعوت و ارشاد پوهنتون از دیدگاه اسلام روی مسوولیت ها صحبت کرده گفت که انسان نباید به هدف دنیا کار و خدمت نماید، وی افزود که هر مسوول کار را به خلق الله به نیت خیر انجام دهند تا رضای خداوند متعال نصیب شان شود.

از سوی هم دوکتور محمد هاشم ځاځی معاون امور موسسات صحی پوهنتون در رابطه به ارایه خدمات صحی شفاخانه، آموزش دوکتوران و ستاژیران و بعضی مشکلات صحبت کرده و اطمینان داد که با مشوره و همکاری رهبری پوهنتون در رفع مشکلات و ضرورت های شفاخانه رسیدگی خواهد شد.

گفتنی است که این نشست آگاهی دهی از سوی پوهنتون در شفاخانه های میوند، چشم، انستیتوت امراض صدری و قلبی وعایی نیز برگزار شد و این نهاد در تلاش است تا همچو برنامه های آگاهی دهی را افزایش دهد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

بنابر معلومات ارائه‌شده، شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا » در سال ۱۴۰۴ با ارائه خدمات تخصصی صحی به بیماران، موفق به جمع‌آوری ۵ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۹۴۸ افغانی عواید گردیده است.

این عواید در نتیجه تلاش‌های دوامدار داکتران، کارمندان صحی و اداری، بهبود کیفیت خدمات، افزایش مراجعه بیماران و استفاده مؤثر از امکانات موجود به دست آمده است. همچنان این شفاخانه با فراهم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۳۸
Background image

سمینار آموزشی تحت عنوان «مدیریت زمان در امتحان شورای طبی افغانستان (EXIT EXAM)» از سوی پوهنتون علوم طبی کابل برای محصلان به هدف ارتقای مهارت‌های مدیریت زمان و آمادگی بهتر برای موفقیت در این امتحان برگزار شد.

در این سمینار، داکتر نجیب‌الله رامش که در امتحان شورای طبی افغانستان در سال ۱۴۰۴ مقام اول را کسب نموده است، به‌عنوان ارائه‌ دهنده، تجارب، راهکارها و تخنیک‌های مؤثر در مدیریت زمان هنگام. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

BACK TO NEWS