اطلاعیه بورسیه ماستری کشور چین

بورسیه

Due

Location پوهنتون علوم طبی کابل

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه‌های تحصیلی کشور چین در مقطع ماستری یک‌ساله صحت عامه(MPH) در مرکز تحقیقات صحت عامه شینهوا(Tsinghua University) شهر بیجینگ خبر داده است تا کاندیدان واجدشرایط را قبل از تاریخ 15 جنوری 2020 رسماً همراه با سایر فورم‌های مرتبط بورسیه فوق به ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌ها معرفی گردند.

بناً به آگاهی آن‌عده اعضای محترم کادر علمی واجدشرایط علاقمند پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا رسانیده می‌شود که با درنظرداشت موافقه دیپارتمنت و پوهنحی مربوطه، درصورتیکه در امور درسی شان اخلال و سکتگی رونما نگردد، الی تاریخ 15 جنوری 2020 به مدیریت ارتباط خارجه این پوهنتون جهت اجراآت بعدی مراجعه نمایند.

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ - ۱۵:۰ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه تمدید ضرب الاجل برنامه India Science & Research Fellowship

به اطلاع تمام اعضای محترم کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن سینا رسانیده می شود که ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از تمدید ضرب الاجل دریافت پروپوزل . . .

دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ - ۱۴:۵۲ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه ماستری کشور چین

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورس‌های وزارت تحصیلات عالی از اعطای بورسیه‌های تحصیلی کشور چین در مقطع ماستری یک‌ساله صحت عامه(MPH) در مرکز تحقیقات صحت عامه شینهوا(Tsinghua University) شهر . . .

چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۴ - ۱۱:۳۴ پوهنتون علوم طبی کابل

اطلاعیه بورسیه تحصیلی کشور آذربایجان در مقاطع دوکتورا

به اطلاع تمام اعضای کادر علمی پوهنتون علوم  طبی کابل رسانیده میشود اینکه:

ریاست ارتباط خارجه و تنظیم بورسهای وزارت تحصیلات عالی از پوهنتون علوم طبی کابل دو تن کاندید واجد شرایط را برای . . .