از کارمندان ممتاز در دروس دینی تقدیر شد

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۱۴:۴
از کارمندان ممتاز در دروس دینی تقدیر شد

محفلی به مناسبت تقدیر از کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل در امتحان دینی آمریت دعوت و ارشاد این پوهنتون با شرکت شیخ شاکرالله وحدت رئیس دعوت وارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد و کارمندان اداری و کارکنان خدماتی که مقام اول، دوم و سوم را به دست آورده بودند با اعطای جوایز ستایش شدند.

رئیس دعوت و ارشاد وزارت از کوشش و تلاش مسوولان آمریت دعوت و ارشاد جهت ارایه احکام دین و ارشادات الهی ابراز قدردانی کرد.
آقای وحدت در بخش از سخنان شان گفت که بر هر مسلمان لازم است تا از احکام و ارشادات الهی آگاهی داشته باشد و بخاطر اصلاح اعمال، عقاید و اخلاق آموختن علوم دینی نیاز هر مسلمان است.

از سوی هم مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی واداری پوهنتون در رابطه به اهمیت و ارزش علوم دینی صحبت کرده و گفت که مسایل و علوم دینی ضرورت آخرت برای مسلمان است.

گفتنی است که آمریت دعوت و ارشاد برای کارکنان پوهنتون بیانات اصلاحی و احکام دینی را مسلسل تدریس می کند و کارمندان از آن ابراز خرسندی می کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۰:۱۱
Background image

بر اساس گزارشات شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا»، این شفاخانه در ماه عقرب سال روان هجری شمسی توانسته است به ارزش ۱ میلیون ۹۷۰ هزار ۹۲۰ افغانی عواید از ارایه خدمات صحی جمع آوری کند.

بر اساس گزارشات شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا»، این شفاخانه در ماه عقرب سال روان هجری شمسی توانسته است به ارزش ۱ میلیون ۹۷۰ هزار ۹۲۰ افغانی عواید از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۹:۳۴
Background image

کنفرانس علمی‌ از سوی وزارت تحصیلات عالی در مورد رهنمود مسؤولیت‌های داکتران، متخصصان و نرسان شفاخانه‌ها، در پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»

کنفرانس علمی‌ از سوی وزارت تحصیلات عالی در مورد رهنمود مسؤولیت‌های داکتران، متخصصان و نرسان شفاخانه‌ها، در پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» با حضور رئیس این پوهنتون شیخ الحدیث. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۹:۴۸
Background image

داکتران دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» ، عمل جراحی پیشرفته و حساس برداشت تومور نخاع رقبی (گردنی) (Cervical Spinal Cord Tumor Resection) را با موفقیت انجام دادند. 

دوکتور محفوظ صمیم عضو این دیپارتمنت  می‌گوید که  بیمار ۵۵ ساله از ولایت بامیان به ‌دلیل ضعف و کم‌حرکتی در اطراف علوی و سفلی – به‌ویژه در پاها – به شفاخانه مراجعه کرده بود. پس از معاینات. . .

BACK TO NEWS