ارتباطات بین المللی

4. یونیورسیتی توکیوی جاپان
  5. انجمن افغان جرمن (WIEMER) و انجمن KEIHAN
  6. LEIDEN UNIVERSITY

قابل یادآوریست که همکاری دانشګاه توکیوی جاپان ازطریق موسسه JICA آن کشوردرعرصه Medical Education فوق العاده موثربوده است که طبق پروتوکول عقدشده،برنامه شان از2010 بدینسو ختم شده است.این پوهنتون ازکشورجاپان درایجادوهمکاری های جدید تقاضای همکاری نموده است کشورفرانسه،پوهنتون لیون11وشفاخانه های ملکی لیون طبق تفاهم نامه ایکه درموارداکادمیک وتقویه مهارتهای پرسونل پوهنتون طبی کابل راکمک مینمایند.پوهنتون Leiden وانجمن KEIHAN- HOLLAND درعرصه های تبادل محصلین درآینده نزدیک بین پوهنتون طبی کابل وجانب کشورفرانسه امضاء خواهند شد.بلند بردن ظرفیت های اکادمیک وتقویه مدیریت هیات اداری شفاخانه های تدریسی درآینده نزدیک باپوهنتون طبی کمک مینمایند.جای یادآوریست که کمک های اکادمیک پوهنتون متذکره دیپارتمنت اناتومی از یکسال بدینسوعملاٌ آغازگردیده است.اما همکاری یونیورسیتی های نمبراسکاولومالیندامدت بیشتر از پنج سال بدینسونهایت کمرنگ است که مذاکرات دررابطه جریان داردتاارتباطات همکاری تامین گردد.

برنامه Erasmus:

برنامه اراسموس (برنامه عملیاتی اتحادیه اروپا برای تحرک دانشجویان دانشگاه) یک برنامه تبادل دانشجویان اتحادیه اروپا (EU) است که در سال 1987 تاسیس شد. برنامه Erasmus Mundus برنامه موازی است که بر آموزش جهانی اروپا تمرکز دارد. در حالی که برنامه اراسموس برای اروپایی های است، اراسموس مودوز برای غیر اروپایی ها به عنوان موارد استثنایی باز است. Erasmus +، یا Erasmus Plus، برنامه جدیدی است که تمام طرح های فعلی اتحادیه اروپا برای آموزش، آموزش، جوانان و ورزش را که در ژانویه سال 2014 آغاز شد، ترکیب می کند.

هدف اصلی این برنامه، ارتقاء آموزش و ایجاد فرصت های آموزشی برای جوانان است. یکی از مهمترین اقدامات این برنامه، ارائه مبادلات بین المللی دانشجویان و کارکنان بین کشورهای اروپایی و سایر کشورهای همتا است

قبل از تحرک (یک دوره زمانی که شرکت کنندگان در یک کشور اروپایی صرف می کنند) انجام شد، موافقت نامه بین سازمانی باید امضا شود، و موسسات فرستنده و دریافت کننده و شرکت کنندگان باید در مورد فعالیت هایی که شرکت کنندگان انجام می دهند، موافقت کنند. توافق یادگیری وجود خواهد داشت برای شرکت کننده ها یک توافق نامه داده می شود که برنامه حمایت مالی را تعیین می کند، تعیین می کند.

نهاد فرستنده مسئول انتخاب شرکت کنندگان است و جزئیات تعهدات در توافقنامه بین سازمانی ذکر شده است.

برای جزئیات بیشتر، به لینک های ذیل مراجعه نمائید.

Erasmus –homepage:

سایر ارتباطات بین المللی پوهنتون طبی کابل

پوهنتون طبی کابل با پوهنتون های بین المللی که ذیلا ذکر شده است ارتباط دارد.

1- Leiden University

2Claude-Bernard Lyon-1 university (France)-

3-Spoken community college

به همین ترتیب با WHO ، UNFPA،USAID (USWDP) ، FHF (Fred Hollow Foundation) و بانک جهانی و انجمن KEIHAN ارتباط دارد.

قابل ذکر است که FHF با شفاخانه تدریسی چشم همکاری می نماید و پوهنتون لایدین هالند  و انجمن KEIHAN در قسمت تبادله محصلین به هالند همکار می باشند.  به همین ترتیب سپوکن کمیونتی کالج با کمیونتی  کالج پوهنتون طبی کابل همکاری دارد.

قابل ذکر است که قبلا پوهنتون طبی کابل با پوهنتون نبراسکای امریکا، لومالیندای امریکا، توکیوی جاپان ، انجمن افغان جرمن توامیت داشته است.  پوهنتون توکیوی جاپان با پوهنتون طبی کابل از طریق موسسه JICA  بیشتر در ایجاد شیوه های تدریس مانند PBL و CBL  در پوهنتون طبی کابل همکاری نموده است.

درخواست Application

Attachments: