وزیر تحصیلات عالی با هیئت رهبری و اعضای کادر علمی پوهنتون علوم طبی کابل دیدار کرد

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ - ۹:۳۵

شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دیداری با هیئت رهبری و اعضای کادر علمی این پوهنتون روی چگونگی بهبود آموزش و عرضه خدمات صحی به خصوص رسیدگی به مشکلات پوهنتون و شفاخانه‌های کادری گفتگو کرد.

در این نشست دکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی، پوهنیار داکتر فضل الرحمن رحمانی رییس پوهنتون علوم طبی کابل، معاونان، رییسان شفاخانه‌ها و پوهنځی‌های این پوهنتون نیز حضور داشتند.

رییس پوهنتون علوم طبی کابل در ابتدا تشریف آوری وزیر تحصیلات عالی و هیئت همراه شان را خیر مقدم گفته، در مورد جایگاه پوهنتون و هم‌چنان نقش تاثیر گذاری این پوهنتون در بخش طبابت، آموزش و عرضه خدمات صحی صحبت نموده گفت: « بخش طب در وزارت تحصیلات عالی جایگاه واضح داشته باشد و استقلالیت مالی کامل در اختیار این نهاد گذاشته شود تا مشکلات خویش را رفع و خدمات صحی با کیفیت را که امروز جامعه ما به آن اشد نیاز دارد عرضه کند. پوهنیار رحمانی در ادامه سخنان شان از وزارت تحصیلات عالی خواست تا در قسمت کار پروژه مرکز جامع تشخیص و تداوی امراض سرطانی و دیگر مشکلات که پوهنتون با آن روبرو است، توجه جدی کرده و جهت رسیدگی به مشکلات، پالیسی ها و میکانیزم های تهیه گردد تا به خیر و فلاح مردم باشد.

در این دیدار وزیر تحصیلات عالی ضمن استماع مشکلات پوهنتون علوم طبی کابل، از فعالیت ها و کارکرد های پوهنتون و عرضه خدمات صحی در شفاخانه ها قدردانی کرده گفت که طبابت در افغانستان باید در اولویت قرار داده شود و داکتران و متخصصین، با کیفیت بهتر تربیه تا مشکلات صحی کشور حل گردد که در این زمینه از هیئت رهبری، داکتران و استادان پوهنتون خواست تا در این نظام با اخلاص و صداقت کار نمایند. مولوی ندیم در قسمت مشکلات که از طرف پوهنتون مطرح شد اطمینان داد تا در رفع آن رسیدگی و توجه نموده و با مقامات و رهبری امارت اسلامی افغانستان شریک خواهند کرد.

در این جلسه پوهاند داکتر نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون پرزنتیشن را که در مورد تاسیس، تاریخچه و معرفی پوهنتون آماده کرده بود ارایه کرد.

بعد از ختم جلسه وزیر تحصیلات عالی و هیئت همراه شان که رئیس و شماری از هیئت رهبری پوهنتون او را همراهی می کرد از ساحات مختلف پوهنتون علوم طبی کابل نیز بازدید به عمل آورد.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۶ - ۱۱:۱۷

د کابل طبي علومو پوهنتون رئيس د قطر سرې میاشتې ټولنې له استازي سره لیدنه وکړه

د کابل طبي علومو پوهنتون رئیس دوکتور مفتي اسد الله نجات د قطر سرې میاشتې ټولنې له استازي احمد العثماني او مل پلاوي سره په خپل کاري دفتر کې په داسې حال کې چې د دغه پوهنتون د روغتیایي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۱:۱۳

د تخصص بشپړولو پروګرام نوم لیکنې دوام لري!

د کابل طبي علومو پوهنتون د طبي زده کړو پراختیا ریاست د ظرفیت لوړونې آمریت د طبي ډاکټرانو د عمومي داخلې، عمومي جراحي دسپلینونو او ستوماتولوژي مختلفو ډيپارټمنټونو د تخصص بشپړولو تریني. . .

شنبه ۱۴۰۳/۳/۵ - ۱۳:۴۵

سترګو تدریسي روغتون په تېرو دوو میاشتو کې ۶۵۰۰ ناروغانو ته روغتیایي خدمات وړاندې کړي

د کابل طبي علومو پوهنتون اړوند سترګو تدریسي روغتون په بېلابېلو څانګو کې په تېرو دوو میاشتو کې ۶۵۰۰ ناروغانو ته روغتیایي خدمات وړاندې شوي دي.

د دغه روغتون د مسوولینو په وینا په دغه موده. . .

BACK TO NEWS