آمریت ارتباط و آگاهی عامه ( نشرات )

معرفی:

آمریت ارتباط و آگاهی عامه(نشرات) یکی از بخش های مهم پوهنتون علوم طبی کاب«ابو علی ابن سینا» به شمار میرود که مسوولیت انعکاس فعالیت های بیشتر پوهنتون و شفاخانه های کادری در مطابقت به قوانین و مقررات دولت را دارد. این آمریت همیشه تلاش ورزیده تا با برگزاری جلسات، سمینارها، کنفرانس ها محافل رسمی فرهنگی و اجتماعی و انعکاس آن از طریق رسانه ها دید و اعتبار پوهنتون علوم طبی کابل را برجسته سازد.

آمریت ارتباط و آگاهی عامه(نشرات) مسوولیت ترتیب و تنظیم امور نشراتی و مطبوعاتی پیرامون پیشرفت ها، دستاوردها، تنظیم جلسات، کنفرانس ها، سمینارها، ورکشاپ ها و هماهنگی با رسانه ها و برای هموطنان گرامی آگاهی دهی، پیام و خبر رسانی پوهنتون  علوم طبی کابل را به عهده دارد و به منظور رشد آگاهی و پُل ارتباطی میان مردم و پوهنتون فعالیت می کند.

همچنان با فراهم آوری معلومات در مورد فعالیت های پوهنتون علوم طبی کابل از طریق مواد چاپی و تصویری، تولید و نشر مواد چاپی مانند گاه نامه، خبرنامه مطبوعاتی، مجله و کتاب فعالیت ها به منظور رشد آگاهی مردم فعالیت می نماید.

اهداف و خدمات

• کنترول از امور فنی و تخنیکی خدمات تکنالوژی معلوماتی به منظور حصول اطمینان از فعال بودن سیستم شعبات.
  • آماده ساختن کار شیوه جامع برای بخش ارتباط عامه و دسترسی به اطلاعات در سازگاری با اهداف اداره.
  • کنترول از صورت تهیه مواد نشراتی (مجله طبی، لکچرنوت های استادان) و فورمه جات مورد ضرورت بخش های پوهنتون.
  • تدویر محافل، مجالس و کنفرانس های مطبوعاتی در سطح پوهنتون علوم طبی کابل.
  • اقدام در زمینه پخش و نشر گزارشات، کنفرانس های مطبوعاتی از طریق وسایل اطلاعات جمعی و تنظیم مصاحبه اعضای رهبری با رسانه ها.
  • انتقال مهارت های مسلکی به شیوه تدویر ورکشاپ، سمینارها، و آموزش‌های جریان کار به کارکنان تحت اثر.
  • مدیریت ارزیابی اجراآت، تعیین نیازهای آموزشی و ارتقای ظرفیت کارکنان و بخش های تحت اثر.
  • تأمین ارتباط کاری با تمامی رسانه‌ها جهت پخش و نشر گزارشات تصحیح شده.
  • ایجاد هماهنگی با بخش‌های مربوطه به منظور تطبیق اهداف پیش بینی شده.
  • تأمین ارتباط و هماهنگی با نهاد های دولتی  علمای دینی و اقشار مختلف جامعه و آگاه ساختن این گروه از فعالیت های پوهنتون.
  • آگاهی دهی در مورد فعالیت ها و دستاورد های پوهنتون علوم طبی کابل از طریق صفحات اجتماعی( تویتر، فیسبوک و ویب سایت پوهنتون)
  • ایجاد هماهنگی با تمام شفاخانه های کادری پوهنتون علوم طبی کابل جهت انعکاس فعالیت ها و دست آوردهای شان در ویب سایت و صفحات اجتماعی پوهنتون
  • تهیه و دیزاین تمام اوراق نشراتی و چاپی از قبیل ( بروشور، عکس، گزارش ها، اطلاعیه ها و اعلانات)
  • تهیه گزارش های تولیدی (ویدیویی) از بخش های مربوطه پوهنتون و شفاخانه های کادری