رئیس پوهنتون علوم طبی کابل با نماینده جمعیت هلال احمر قطر دیدار کرد.

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۶ - ۱۱:۱۷
رئیس پوهنتون علوم طبی کابل با نماینده جمعیت هلال احمر قطر دیدار کرد.

رئیس پوهنتون علوم طبی کابل دوکتور مفتی اسدالله نجات با احمدالعثمانی نماینده جمعیت هلال احمر قطر و هیت همراه شان در دفتر کارش در حالی که معاون امور موسسات صحی این پوهنتون دوکتور محمد هاشم ځاځي او رئیس انکشافت تحصیلات طبي پوهنوال دوکتور محمد ولی ناصری هم حضور داشت، دیدار کرده و در قالب همکاری های دوجانبه روی موضوعات مختلف صحبت کرد.

دوکتور مفتی اسدالله نجات ضمن خوش آمدگویی به نماینده جمعیت هلال احمر قطر بابت همکاری های این نهاد تشکر کرده گفت که پوهنتون علوم طبی کابل آماده همکاری های دوجانبه در بخش صحی به خصوص تشخیص و تداوی امراض قلبی است. 

رئیس پوهنتون علوم طبی کابل افزود که انستیتیوت امراض صدری و قلبی وعایی مربوط پوهنتون علوم طبی کابل در این اواخر در بخش تشخیص و تداوی امراض قلبی و انجام عملیات های پیچیده قلب دست آورد های خوبی داشت است که با کمک بیشتر جمعیت هلال احمر قطر این دست آورد ها بیشتر خواهد شد. 

احمدالعثمانی نماینده جمعیت هلال احمر قطر از حسن نظر هیت رهبری پوهنتون علوم طبی کابل به خصوص رئیس این پوهنتون ابراز خرسندی کرده گفت که این نهاد به سطح افغانستان در بخش تشخیص و تداوی امراض قلبی و تمویل مالی انجام عملیات های پچیده قلب آماده همکاری است.

احمد العثمانی و هیت همراه شان ضمن دیدار از انستیتیوت امراض صدری و قلبی وعایی این پوهنتون با هیت رهبری این انستیتیوت در مورد خدمات، مشکلات و امکانات این اسنتیتیوت بحث کرده و وعده همکاری های همه جانبه را به این انستیتیوت دادند.

این در حالی ست که چند قبل داکتران سویسی به افغانستان سفر کرده و ۱۰ عملیات پیچده قلب را با همکاری داکتران انستیتیوت امراض صدری و قلبی وعایی پوهنتون علوم طبی کابل به موفقیت انجام دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۱۰
Background image

به همین مناسبت مراسمی که با حضور شماری از مقامات وزارت تحصیلات عالی، هیئت رهبری، اعضای کادر علمی و کارمندان برگزار شد، شیخ الحدیث مفتی احسان الله ابوالفیضان رسماً به‌عنوان رئیس جدید پوهنتون علوم طبی کابل معرفی شد.

در این مراسم مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در سخنان خود بر اهمیت توسعه علمی و بهبود کیفیت آموزش در این پوهنتون تاکید کرده و افزود که وظیفه یک امتیاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۵ - ۹:۱
Background image

شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل در سال ۱۴۰۳ شاهد افزایش قابل توجه در تعداد عملیات‌های جراحی و تداوی مریضان سراپا بوده است.

بر اساس ارقام ارائه شده، این شفاخانه در یک سال گذشته بیش از ۳ هزار عملیات جراحی خورد و بزرگ را موفقانه انجام داده و برای نزدیک به ۳۰۰ هزار مریض سراپا خدمات صحی ارائه کرده است.

گفتنی. . .

BACK TO NEWS