احساس و همکاری

IT_Director
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
احساس او همکاري

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

این دستگاه که شامل مانیتور تحت‌جلدی و Pulse Oximeter  می‌باشد، امکان بررسی دوامدار سطح اکسیجن و وضعیت تنفسی بیماران را بدون نیاز به نمونه‌گیری مکرر خون فراهم می‌سازد و در تشخیص به‌موقع مشکلات تنفسی بیماران موثر واقع خواهد شد.

معاون مالی و اداری پوهنتون علوم طبی کابل با قدردانی از این اقدام نیک گفت که این کشور خانه مشترک همه ما است و هر فرد مسئولیت ساختن و خدمت به آن را دارد. وی افزود که این کمک، نمونه‌ای از تعهد و احساس مسئولیت‌پذیری کارمندان در راستای ارتقای کیفیت خدمات صحی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۱۸
Background image

عمل پیچیده و تخصصی تعویض سه دیسک گردن

عمل پیچیده و تخصصی تعویض سه دیسک گردن (Cervical Disc Replacement) در بخش جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی‌آباد پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» با موفقیت انجام شد این عمل جراحی بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۳۱
Background image

انستیتوت امراض صدری و قلبی‌وعایی پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» در نتیجه ارائه خدمات صحی به بیماران، در سال ۱۴۰۴، مبلغ یک میلیون و ۹۹۲ هزار افغانی عواید جمع‌آوری کرده است.

بر اساس گزارش ارائه شده، این عواید از طریق عرضه خدمات تشخیصیه، تداوی و مراقبت‌های تخصصی برای بیماران مبتلا به امراض صدری و قلبی‌ وعایی به دست آمده است.

گفتنی است که رهبری این انستیتوت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۵:۳۱
Background image

بر اساس گزارش ارائه‌شده، شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل« ابوعلی ابن سینا » در سال ۱۴۰۴ موفق به 2261 علمیات جراحی چشم شدند.

طبق این گزارش، از میان این عملیات‌ها، ۸۰ مورد آن شامل عملیات‌های لایزری بوده که نقش مهمی در بهبود کیفیت تداوی و کاهش زمان در عملیات های بیماران داشته است.

شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون. . .

BACK TO NEWS