سمینار   سه روزه دینی ـ علمی برای کامندان و استادان پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمدم ندیم وزیر صاحب تحصیلات عالی کشور، هیئت رهبری پوهنتون علمای برجسته دین، استادان و کارمندان آغاز شد. 

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۴:۱۲

در نخستین روز این سمینار محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمدم ندیم وزیر صاحب تحصیلات عالی کشور طی سخنرانی خویش این نوع مجالس را میراث پیامبر گرامی اسلام خوانده میگوید که خیر دنیا و آخرت در پیروی از شرعیت اسلامی نهفته است که مقاصد شرعیت اسلام شامل حفظ (دین، نفس، نسل، عقل، مال)  می باشد. 

در همین حال شیخ الحدیث مفتی احسان الله ابوالفیضان ریس پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا»  می گوید که این گونه سمینار ها برای کامندان و استادان پوهنتون موثر بوده و تلاش شود تا کار مندان و استادان پوهنتون از آموخته های خویش در بیش برد امور کاری خویش شرعیت اسلامی را در نظر داشته و بهترین خدمات را برای مراجعین پوهنتون و بیماران در شفاخانه های تدریسی ارایه کنند. 

در جریان این سمینار  موضوعات اخلاص، زهد، تقوا و اصلاح نیت از سوی شیخ الحدیث محب الله آخند زاده و اهمیت نظام اسلامی، فواید، اهداف و حفاظت آن از سوی شیخ الحدیث نقیب الله  بیان شد.

گفتنی است که این سمینار دو روز دیگر ادامه داشته و موضوعات سنت نبوی، انتخاب امیر شرعی، مقام زنان در اسلام، امانت داری و  حکم تقلید بیان خواهد شد

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۰
Background image

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از کارمندان که نمرات بلند را کسب کرده بودند، مورد تقدیر و

محفل اعلان نتایج امتحان دروس دینی کارمندان اداری پوهنتون علوم طبی کابل با حضور شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون و رئیس دعوت و ارشاد وزارت تحصیلات عالی برگزار شد. در این محفل، آن‌عده از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۳:۵۸
Background image

بیمار ۳۰ ساله باشنده ولایت میدان وردک، به دلیل داشتن یک سیست بزرگ در ناحیه فک سفلی سمت راست که در شفاخانه تدریسی ستوماتولوژی پوهنتون علوم طبی کابل بستر گردیده بود؛ پس از معاینات، برای این مریض عمل جراحی Segmental Resection of Mandible  موفقانه اجرا شد.

به گفته داکتر سید هدایت الله سادات متخصص جراحی وجه، مریض مبتلا به Odontogenic Keratocyst (OKC)  بود که در صورت بزرگ بودن ضایعه، تهاجمی بودن و احتمال بلند عود، عملیات Segmental Resection. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۶
Background image

رقابت‌های حسن قرائت و حفظ قرآن کریم از سوی وزارت تحصیلات عالی میان محصلان پوهنتون‌های کشور برگزار می‌گردد که از هر پوهنتون دو تن در آن اشتراک می‌کنند.

معاونیت امور محصلان پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» به هدف تشویق محصلان در حسن قرائت، قواعد تجوید و حفظ قرآن کریم از میان شمار زیادی از محصلان پوهنځی‌های مختلف این پوهنتون،. . .

BACK TO NEWS