جلسه هماهنگی جمع آوری عواید و شریک سازی احصائیه در پوهنتون علوم طبی کابل برگزار شد

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۹ - ۱۳:۲۶
جلسه هماهنگی جمع آوری عواید و شریک سازی احصائیه در پوهنتون علوم طبی کابل برگزار شد

این جلسه که به هدف شریک ساختن احصائیه، بودجه، عواید و مصارفات پوهنتون تحت ریاست مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی و اداری برگزار گردیده بود، با تلاوت چند آیت از کلام الله مجید توسط صبغت الله سجاد آمر ارتباط و آگاهی عامه آغاز شد. در این جلسه صفی الله آخندزاده آمر مالی ریاست مالی و حسابی و نمایندگان ریاست پلان، پالیسی و تقنین وزارت تحصیلات عالی، آمرین پوهنتون، مدیران تدریسی و مسوولین بخش عواید شفاخانه اشتراک داشتند.

در این جلسه از سوی نماینده وزارت تحصیلات عالی در مورد فارمت های مشخص شده بخاطر شریک ساختن احصائیه استادان، محصلان و کارمندان، مسایل تدارکاتی، عواید، لیله و چگونگی تهیه و ترتیب احصائیه به منظور تعیین بودجه و مصارفات سال 1403 معلومات داده و رهنمایی های لازم خویش را با اشتراک کنندگان شریک ساختند.

در جلسه یاد شده هم چنان بحث صورت گرفت که هر نوع خلاقیت و نوآوری که از سوی پوهنتون بتواند زمینه عواید را بیشتر سازد، می تواند طرح های خویش را با وزارت تحصیلات عالی شریک سازند.

در اخیر جلسه معاون مالی و اداری در قسمت مشکلات بود

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

بنابر معلومات ارائه‌شده، شفاخانه تدریسی چشم پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا » در سال ۱۴۰۴ با ارائه خدمات تخصصی صحی به بیماران، موفق به جمع‌آوری ۵ میلیون و ۶۶۱ هزار و ۹۴۸ افغانی عواید گردیده است.

این عواید در نتیجه تلاش‌های دوامدار داکتران، کارمندان صحی و اداری، بهبود کیفیت خدمات، افزایش مراجعه بیماران و استفاده مؤثر از امکانات موجود به دست آمده است. همچنان این شفاخانه با فراهم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۳۸
Background image

سمینار آموزشی تحت عنوان «مدیریت زمان در امتحان شورای طبی افغانستان (EXIT EXAM)» از سوی پوهنتون علوم طبی کابل برای محصلان به هدف ارتقای مهارت‌های مدیریت زمان و آمادگی بهتر برای موفقیت در این امتحان برگزار شد.

در این سمینار، داکتر نجیب‌الله رامش که در امتحان شورای طبی افغانستان در سال ۱۴۰۴ مقام اول را کسب نموده است، به‌عنوان ارائه‌ دهنده، تجارب، راهکارها و تخنیک‌های مؤثر در مدیریت زمان هنگام. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

BACK TO NEWS