عمل جراحی تروما کند بطنی(تروما درجه سوم کبد و درجه پنجم کلیه) موفقانه انجام شد

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۳۹
عمل جراحی تروما کند بطنی(تروما درجه سوم کبد و درجه پنجم کلیه) موفقانه انجام شد

بیماری 24 ساله از ولایت کابل که در اثر وقوع یک حادثه جراحت شدید از ناحیه شکم برداشته بود به شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل انتقال و بعد از تشخیص و معاینات، عمل جراحی کند بطنی( تروما درجه سوم کبد و درجه پنجم کلیه ) از سوی جراحان و متخصصان دیپارتمنت جراحی بطنی و جراحی آنکولوژی بطن این شفاخانه به روی این بیمار صورت گرفت که موفقانه پایان یافت.

پوهندوی داکتر محمد آصف عادلیار می گوید در این عمل جراحی پروسیجر دوخت ساده کبد، پارشل نفرکتومی قسمت تحتانی کلیه راست، ترمیم با خیاطه های ساده قسمت علوی کلیه و تطبیق استنت حالبی صورت گرفت.

وی افزود که این بیمار بعد از 7 روز با وضعیت خوب از شفاخانه رخصت شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

ورکشاپ تخصصی علمی و عملی Radiofrequency Ablation (RFA) و Radiofrequency Rhizotomy  با حضور استادان، متخصصان و ترینی‌های رشته جراحی اعصاب و بخش‌های مرتبط، در شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل با موفقیت برگزار شد.

این ورکشاپ با هدف معرفی و آموزش روش‌های نوین و کم‌تهاجمی در درمان درد مزمن کمر (Chronic Back Pain) و نورالژی عصب سه‌قلو (Trigeminal Neuralgia) برگزار گردید و اشتراک‌کنندگان با مباحث. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۸
Background image

سه عمل جراحی بزرگ و پیچیده مغز و اعصاب در هفته گذشته، در دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل«ابوعلی ابن سینا» از سوی متخصصین جراحان این بخش، با موفقیت انجام شد.

این عمل‌های جراحی با استفاده از دستگاه پیشرفته CuSA، که از فناوری‌های مدرن و پیشرفته در جراحی مغز و اعصاب به شمار می‌رود، به گونه موفقانه و رایگان برای بیماران انجام گردید.

انجام این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۲۴
Background image

نشست مشترکی میان نمایندگان سازمان صحی جهان ، اتحادیه اروپا و مسئولان پوهنتون علوم طبی کابل با هدف بررسی و گسترش همکاری‌ها در زمینه تجهیز بخش آنکولوژی شفاخانه تدریسی علی‌آباد و ارتقای برنامه‌های آموزشی برگزار شد.

در این نشست، طرفین پیرامون تأمین و توسعه تجهیزات طبی مورد نیاز بخش آنکولوژی، تقویت ظرفیت‌های تشخیص و تداوی  بیماران مبتلا به سرطان، ارتقای مهارت‌های تخصصی کارکنان صحی و برگزاری برنامه. . .

BACK TO NEWS