دوره نظری برنامه آموزشی دو روزه که تحت عنوان«کمک های اولیه در واقعات عاجل» از سوی پوهنتون علوم طبی کابل با همکاری موسسه رونق افغانستان(Prosper Afghanistan) که برای ستاژران این پوهنتون برگزار شده بود با توزیع تصدیق نامه‌ها به پایان رسید.

IT_Director
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۱۰:۵۵
دوره نظری برنامه آموزشی دو روزه که تحت عنوان«کمک های اولیه در واقعات عاجل» از سوی پوهنتون علوم طبی کابل با همکاری موسسه رونق افغانستان(Prosper Afghanistan) که برای ستاژران این پوهنتون برگزار شده بود با توزیع تصدیق نامه‌ها به پایان رسید.

در این برنامه که ۱۸۰ تن ستاژر و محصل شرکت داشتند، از سوی سه تن دوکتوران که از شهر لندن از طرف موسسه یاد شده به هدف همکاری و آموزش دوکتورن تشریف آورده بودند، 13 لکچر را در این مدت ارایه کردند که مورد خرسندی و استقبال ستاژران و محصلان قرار گرفت.

گفتنی است با ختم دوره نظری، برای دو روز دیگر در شفاخانه‌های تدریسی در رابطه به کمک‌های اولیه در واقعات عاجل از سوی این تیم برای ستاژران آموزش عملی نیز داده می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۹:۴۴
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵

پوهنتون علوم طبی کابل «ابوعلی ابن سینا» طی مراسمی، از محصلان ممتاز این پوهنتون، فارغان کامیاب در امتحان (Exit Exam) سال ۱۴۰۵ شورای طبی و همچنان محصلانی که در امتحان رقابتی فرامین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۴
Background image

سمیناری با هدف آگاهی‌دهی و وقایه از استعمال مواد مخدر، از سوی مرکز ۴۵۰ بستر تداوی معتادین مواد مخدر مربوط ریاست برنامه ملی تداوی معتادین، برای محصلان پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید.

در آغاز این برنامه، فضل هادی صدیقی رئیس پوهنحی نرسنگ، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، در مورد چگونگی و اهمیت برگزاری این سمینار صحبت کرده و چنین برنامه ها را در بلند بردن سطح آگاهی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۲۹
Background image

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست عمومی شرکت‌های امارتی و مسئولین بخش فاضلاب، طی مراسم رسمی افتتاح ...

پروژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب به ارزش مجموعی ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار افغانی در شفاخانه تدریسی میوند پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا»، با حضور هیئت رهبری پوهنتون، نمایندگان ریاست. . .

BACK TO NEWS