جلسه تضمین کیفیت پوهنتون علوم طبی کابل امروز دوشنبه ۱۳ حوت ۱۴۰۳ به رهبری پوهنیار دوکتور مفتی اسدالله نجات رئیس این پوهنتون به هدف بررسی عملکرد کیفیت و بهبود فعالیت های پوهنتون برگزار شد. 

IT_Director
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۱
جلسه تضمین کیفیت پوهنتون علوم طبی کابل امروز دوشنبه ۱۳ حوت ۱۴۰۳ به رهبری پوهنیار دوکتور مفتی اسدالله نجات رئیس این پوهنتون به هدف بررسی عملکرد کیفیت و بهبود فعالیت های پوهنتون برگزار شد. 

در این جلسه که شماری از اعضای هیئت رهبری پوهنتون نیز حضور داشتند در خصوص اجرای برنامه های بهبود کیفیت، تعیین مسوولیت ها و زمان بندی اقدامات اصلاحی بحث های همه جانبه صورت گرفت که بعد از ارائه پیشنهادات و نظریات از سوی اعضای جلسه تصامیم لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۱ - ۱۴:۱۸
Background image

از سه تن فارغان پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا»  که در امتحان خروجی (Exit exam ) سال ۱۴۰۴ هجری شمسی بلندترین نمرات را به سطح کشور به‌دست آورده بودند، با حظور مفتی سید جمال آغا معاون امور محصلان و شماری محصلین این پوهنتون تقدیر شد.

از سه تن فارغان پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا»  که در امتحان خروجی (Exit exam ) سال ۱۴۰۴ هجری شمسی بلندترین نمرات را به سطح کشور به‌دست آورده بودند، با حظور مفتی سید جمال آغا. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۳۰
Background image

شفاخانه تدریسی نسایی ولادی پوهنتون علوم طبی کابل در جریان ماه عقرب

شفاخانه تدریسی نسایی ولادی پوهنتون علوم طبی کابل در جریان ماه عقرب خدمات تشخیص و تداوی را برای بیماران ارائه کرده است. بر بنیاد معلومات این شفاخانه، در جریان این ماه برای ۱ هزار ۵۷۹ تن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۹:۱
Background image

داکتران دیپارتمنت جراحی اعصاب شفاخانه تدریسی علی آباد پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا» عمل پیچیده جراحی  تومور مغزی بیمار ۱۴ ساله را که از ولایت هلمند به این شفاخانه مراجعه کرده بود با موفقیت انجام دادند. 

داکتر رحمت‌الله صلاح نور زی عضو این دیپارتمنت می‌گوید که بیمار به دلیل ابتلا به تومور مغزی به این دیپارتمنت مراجعه کرده بود و پس از تکمیل معاینات تخصصی وجود تومور تثبیت و عمل جراحی. . .

BACK TO NEWS