تدویر کورس آموزشی کمپیوتر در پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا

IT_Director
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳ - ۱۱:۳۷
 تدویر کورس آموزشی کمپیوتر در پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا

روز یک‌شنبه(2 جوزا 1400) کورس آموزشی کمپیوتر از طرف آمریت تکنالوژی معلوماتی(ICT) در پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا برای 35 تن از پرسونل صحی، مسلکی و اداری پوهنتون و شفاخانه های تدریسی دایر گردید.

این کورس که به هدف آموزش اساسی سیستم کمپیوتر، بلند بردن ظرفیت پرسونل و استفاده آن در بخش کار‌های روزمره اداری به مدت سه ماه برگزار می‌گردد، توسط محترم محب‌الله اتمانخیل آمر مرکز تکنالوژی معلوماتی(ICT) این پوهنتون تدریس و پیش برده می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۴:۱۱
Background image

شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، همراه با استاد حمیدالله عابد معاون امور محصلان، از جریان امتحانات نهایی سمستر بهاری دیدار نمود. هدف این بازدید بررسی شفافیت، نظم و چگونگی تطبیق اصول امتحان در صنوف مختلف بود.

رئیس پوهنتون از تلاش‌های استادان و کارکنان در برگزاری امتحانات ابراز قدردانی کرده و با حضور در میان محصلان، آنان را به تلاش بیشتر، رعایت صداقت و استفاده مؤثر از فرصت‌های آموزشی تشویق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۱:۱۲
Background image

به هدف ایجاد روابط دوستانه و تقویت همکاری های دو جانبه، دوکتور محمد هاشم ځاځی معاون مؤسسات صحی پوهنتون علوم طبی کابل با داکتر یوسف خان کریمی، ریس شفاخانه کیور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دوکتور محمد هاشم ځاځی همکاری های دوجانبه را موثر خوانده می گویید که پوهنتون علوم طبی کابل منحیث نخستین مرکز تحصیلات طبی در افغانستان همواره تلاش نموده تا زمینه رشد سکتور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۹:۳۱
Background image

یک‌شنبه، تاریخ ۸ سرطان سال روان، مجلس مشورتی به منظور هماهنگی بهتر، تحت رهبری شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس پوهنتون علوم طبی کابل و با حضور مسئولین رهبری این پوهنتون برگزار شد.

در این مجلس، رئیس پوهنتون توصیه‌هایی در زمینه مشوره دوامدار در امور کاری، رعایت سلسله مراتب، اطاعت از آمرین، هدایت کارکنان تحت امر و توجه به وظایف سپرده شده و نیز در مورد تطبیق بهتر،. . .

BACK TO NEWS