بر اساس معلومات ارائه‌شده از سوی مسؤولان شفاخانه تدریسی نسایی ولادی، این شفاخانه در جریان ماه جوزا سال روان هجری شمسی به تعداد ۱۶۲۰ بیمار خدمات صحی ارائه کرده است.

IT_Director
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۱:۲۵
بر اساس معلومات ارائه‌شده از سوی مسؤولان شفاخانه تدریسی نسایی ولادی، این شفاخانه در جریان ماه جوزا سال روان هجری شمسی به تعداد ۱۶۲۰ بیمار خدمات صحی ارائه کرده است.

از این میان،۲۷۴ تن بیمار داخل بستر و  ۱۵۸ تن از بیماران تحت عمل جراحی قرار گرفته اند که نشان‌دهنده افزایش ظرفیت این شفاخانه در ارائه خدمات صحی و جراحی به بیماران می‌باشد.

 مسؤولان شفاخانه می‌گویند که ارایه خدمات در بخش‌های مختلف، به صورت شبانه ‌روزی ادامه داشته و تلاش دارند تا کیفیت و دسترسی به خدمات را بیش از پیش بهبود بخشند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

احساس و همکاری

یک پایه دستگاه پیشرفته ارزیابی گازات خون به شفاخانه تدریسی علی‌آباد که قبلاً از سوی مصطفی احمد مدیر عمومی کارکنان شفاخانه تدریسی علی آباد به هزینه شخصی خریداری شده بود مساعدت گردید.

ای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۸:۵۵
Background image

نخستین جلسه شورای رهبری پوهنتون علوم طبی کابل سال ۱۴۰۵ به رهبری شیخ الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان، رئیس این پوهنتون، با اشتراک اعضای شورای رهبری برگزار گردید.

در آغاز این نشست، رئیس پوهنتون به فعالیت‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای سال ۱۴۰۴ اشاره نموده و از تلاش‌ها و زحمات صادقانه تمامی منسوبین و پرسونل پوهنتون و شفاخانه‌های مربوطه که مسئولیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۲۶
Background image

برگزاری جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست 

جلسه ارتقای آمریت آنکالوژی به ریاست مرکز جامع سرطانی شفاخانه تدریسی علی آباد  به رهبری معاون مالی و اداری پوهنتون علوم طبی کابل« ابو علی ابن سینا» با حضور مسؤلین شفاخانه تدریسی علی آباد. . .

BACK TO NEWS