برای اشتراک کنندگان ورکشاپ بهتر سازی رهبری و تدریس مبتنی برنتایج و آموزش محصل محور(OBE-SCL) تصدیق‌نامه توزیع گردید

IT_Director
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۶:۶
برای اشتراک کنندگان ورکشاپ بهتر سازی رهبری و تدریس مبتنی برنتایج و آموزش محصل محور(OBE-SCL) تصدیق‌نامه توزیع گردید

آموزش محصل محور(OBE-SCL) تصدیق‌نامه توزیع گردید

امروز چهارشنبه (13 اسد 1400) طی مراسمی، برای اشتراک کنندگان ورکشاپ بهترسازی رهبری و تدریس مبتنی بر نتایج و آموزش محصل محور (OBE-SCL) با حضورداشت محترم پوهاند دوکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون علوم طبی کابل ابوعلی ابن‌سینا و هیأت رهبری تصدیق‌نامه توزیع شد.

در این مراسم محترم پوهاند دوکتور محمد فرید برنایار رییس انکشاف تحصیلات طبی، از راه اندازی این ورکشاپ‌ها با حمایت مالی و همکاری دفتر برنامه انکشافی تحصیلات عالی(HEDP) ابراز امتنان نموده و برای اشتراک کنندگان موفقیت‌های بیشتر آرزو نمود.

قابل ذکر است که این ورکشاپ‌ها به منظور استفاده از شیوه‌های جدید رهبری و بلندبردن سطح کیفیت تدریس و ارتقای ظرفیت علمی استادان با حمایت مالی و همکاری دفتر برنامه انکشافی تحصیلات عالی(HEDP) تدویر گردیده بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۴:۲۸
Background image

شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل، در دیداری با تیمی از متخصصان صحی کشور سوئیس، از خدمات آنان در عرصه تداوی و آموزش صحی قدردانی کرد. در این دیدار که مولوی عبدالرحمن مرحوم معاون مالی و اداری پوهنتون نیز حضور داشت، دو طرف پیرا

رئیس پوهنتون علوم طبی کابل ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات داکتران سوئیسی، بر اهمیت ادامه سفرها و همکاری‌های آنان با شفاخانه‌های تدریسی این پوهنتون تأکید کرده و حضور این تیم را در بهبود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۳:۲۴
Background image

...

شیخ‌الحدیث مفتی احسان‌الله ابوالفیضان رئیس پوهنتون علوم طبی کابل با اعضای هیئت رهبری این پوهنتون دیدار و گفتگو کرد. در این نشست روی دیدگاه‌ها، اهداف و برنامه‌های استراتیژیک برای ارتقای. . .

BACK TO NEWS